Priser inkl. moms

Daniel Wellington

Daniel Wellington

Berättelsen om hur en opretentiös gentleman från de brittiska öarna kom att inspirera till ett helt nytt klockmärke är som taget ur en film. Mannens förmåga att kombinera en gentlemans stil på ett obesvärat sätt var det anmärkningsvärda, och det som stod ut var hans klockor. Han bar upp eleganta klockor med enkla natoband och fick det att se naturligt ut. Mannens namn var Daniel Wellington.
Grundarna till märket träffade Daniel Wellington när de reste på andra sidan jorden, och klockorna är en hyllning till honom och hans stil.
När de skapade den första kollektionen av Daniel Wellington-klockor lade de stort fokus på att ta fram en smalare boett. Tanken var att klockan skulle ligga bra mot handleden och passa perfekt med de karakteristiska natobanden de är kända för. Resultatet blev en ren och elegant klocka som passar till alla tillfällen. Inte nog med det, lägg till de utbytbara natobanden så har du en ny klocka för varje dag

Nyheter

2012-08-02

Exempel nyhet 1

Här kan du lägga upp nyheter kontinuerligt som är knutet till ert företag eller produkter.
2012-08-02

Exempel nyhet 2

Det är publiceringsdatumet som styr vilken nyhet som hamnar överst, nyast kommer först.
Erbjudanden
En produktkategori som ni gärna vill ska få extra exponering.
Produktkategorin kan innehålla rabatterade eller nya varor till exempel.
För att komma till kategorin direkt via erbjudandet kan dem klicka på den här länken.
Storsäljare
Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter. I det här fallet vill vi lyfta fram en storsäljare som många kunder önskar köpa.

556402-3702
Prästgatan 22
Linden Köpcentrum
602 32  Norrköping

Fri frakt i Sverige
Snabba leveranser
14 dagars öppet köp