Priser inkl. moms

Tag Heuer klockor

Eduard Heuer grundade ett av världens äldsta klockföretag när han redan 1860 öppnade en verkstad i St. Imier, Schweiz. Så tidigt som 1895 tog Tag Heuer patent på sitt första vattentäta fickur och 1912 började de med armbandsur för damer.  Efter det har innovationerna rullat på i stadig ström ända fram till idag. Just originalitet har alltid varit en del av Tag Heuer. Det framgår inte minst när man tittar närmare på vad just TAG egentligen står för. TAG är förkortningen av Techniques d'Avant Garde och skulle kunna översättas med tekniska innovationer.
Tag Heuer ingår idag i det globala lyxproduktsföretaget LVMH (Louis Vuitton Moët Hennesy) som bara är intresserade av de allra exklusivaste och finaste märkena i världen.  Dit hör verkligen Tag Heuers klockor in, de är både exklusiva och lyxiga och är välkända för dess banbrytande design och teknologi samtidigt som kvaliteten och precisionen är av toppklass.

Nyheter

2012-08-02

Exempel nyhet 1

Här kan du lägga upp nyheter kontinuerligt som är knutet till ert företag eller produkter.
2012-08-02

Exempel nyhet 2

Det är publiceringsdatumet som styr vilken nyhet som hamnar överst, nyast kommer först.
Erbjudanden
En produktkategori som ni gärna vill ska få extra exponering.
Produktkategorin kan innehålla rabatterade eller nya varor till exempel.
För att komma till kategorin direkt via erbjudandet kan dem klicka på den här länken.
Storsäljare
Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter. I det här fallet vill vi lyfta fram en storsäljare som många kunder önskar köpa.

556402-3702
Prästgatan 22
Linden Köpcentrum
602 32  Norrköping

Fri frakt i Sverige
Snabba leveranser
14 dagars öppet köp